En krop skal være i balance

 
Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er ofte sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi kan hjælpe til at genoprette kroppens egen balance.

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone, hænger det ofte sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt.

Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion, og dermed styrke kroppen til at søge efter en optimal balancen.

Selvom behandlingerne kan genoprette kroppens ubalancer, er det også vigtigt at samarbejde med din krop ! Din zoneterapeut kan give dig gode råd og tips omkring kost, vitaminer/mineraler, arbejdsstillinger og lignende som spiller en rolle i forbindelse med din vej til en krop i balance. Din zoneterapeut kan også pege på mulige årsager til eventuelle ubalancer og rådgive om, hvordan du selv kan gøre en indsats for at bevare en god sundhedstilstand.

Reaktioner efter behandlingen:

Reaktionerne kan være forskellige. Enhver reaktion hænger sammen med en bedre balance og almentilstand. Det er ikke muligt, helt at forudsige kroppens måde at reagere på, da reaktionerne er individuelle. Nogle typiske reaktioner kan være en eller flere af følgende:

  • Afslappethed, træthed og dyb søvn
  • Velbehag
  • Øget tarmfunktion, ændring i afførings mønster
  • Udskillelse af sekret gennem næse og svælg
  • Opblusning af gamle og nuværende symptomer
  • Humørsvingninger